Pesti TV megszűnik

1 day agoA Pesti TV 2020 őszén kezdte meg a sugárzást. A műsorkészítés viszont csak május végéig folytatódik írta meg Huth Gergely programigazgató a Pestisrácokhu-n.


W2ytspzqvsrpsm

1 day agoA Media1 tegnap adott hírt arról hogy a Pesti TV július 11-vel megszűnik.

. Két hónap múlva 2022. Hétfő délután még csak sajtóértesülések jelentek meg arról hogy megszűnhet a Mészáros Lőrinc pénzéből életre hívott Pesti Tv. 2 days agoA Media 1 azt írja a tévének már csak két hónapja van hátra.

A Rogán Antal kabinetminiszter szerelemprojektjeként is emlegetett fiatalosnak szánt politikai csatorna két év után húzza le a rolót. 2 days agoA Pesti TV kiadója a TV2-csoporthoz tartozó Progress Media Hungary Kft. Megszűnik a Pesti TV.

1 day agoA Pesti TV kiadója a TV2-csoporthoz tartozó Progress Media Hungary Kft. 2 days agoA Media1 értesülése szerint alig két hónap múlva júliusban megszűnik a Pesti TV. Huth Gergely főszerkesztő az oldalon közzétett cikkében azt írja.

2 days agoMegszűnik a kormányközeli Pesti TV költségcsökkentés áldozatául esett. A Pesti TV kiadója a. Eközben a szerkesztőség tavaly.

A lap információi szerint a Pesti TV 2022. Megszűnik a Pesti Tv. Még több friss hír.

2 days agoAz interneten keringő hírek után hétfő este a pestisracokhu hírportál is megerősítette hogy megszűnik a szerkesztőség által készített Pesti TV csatorna. Megszűnik a Pesti Tv. A csatorna 2020 őszén kezdte meg a működését ám úgy tűnik már a második születésnapját sem éli meg.

A PetiSrácokhu főszerkesztője aki a Pesti TV programigazgatója is egyben Huth Gergely közösségi oldalán adott hírt arról hogy a több mint 26 újságírót foglalkoztató lap. 2 days agoKét hónap múlva megszűnik a Pesti TV írja a Media1. Folytatódik a hetek óta folyó költségracionalizálás a kormányközeli sajtóban ennek részeként két.

A műsorkészítés viszont csak május végéig folytatódik. Korábban a Pesti Srácok még arról írt hogy milyen sikeres a csatorna majd miután tudomást szereztek róla hogy a Pesti TV-t működtető Progress Media Hungary Kft. ügyvezetője már hivatalosan is értesítette a döntésről a műsorterjesztő vállalatokat.

2 days agoMegszűnik a Pesti TV. Nem sokkal később azonban Huth Gergely a kormánypárti csatorna programigazgatója elismerte a Pesti Srácokon hogy Pesti TV kiadója a TV2. Úgy tudják már ki is mentek az első ezzel kapcsolatos hivatalos értesítő dokumentumok a Progress Média Hungary Kft-től a műsorterjesztő vállalatokhoz.

Levelet küldött a műsorterjesztőknek hogy július 11-én nézhető. Megszűnik a Pesti Tv. Úgy tudni hogy a csatorna működtetése költségvetési szempontból már a kezdetektől komoly nehézségekbe ütközött.

1 day agoA Pesti TV kiadója a TV2-csoporthoz tartozó Progress Media Hungary Kft. Ma délután arról értesítette a kábelszolgáltatókat hogy július 11-én megszűnik a Pesti TV adása. Már ki is mentek az első ezzel kapcsolatos hivatalos értesítő dokumentumok a Progress Média Hungary Kft-től a.

A Pesti TV melyet sokan Rogán Antal a kormányzati propagandáért felelős miniszter szeremprojektjeként emlegetnek és Mészáros Lőrinc felcsúti nagyvállalkozó Orbán Viktor. Arról értesítette a kábelszolgáltatókat hogy július 11-én megszűnik a Pesti TV adása. Nézettsége ahogyan arról a Media1 is beszámolt nagyon elmaradt a várttól miközben működtetése rendkívül költséges volt és belső működési botrányok is kísérték előfordult az is hogy a munkatársak a fizetésüket is késve kapták meg a műsorokat alvállalkozóként gyártó Huth Gergelyék cégétől.

Nem sokkal később azonban Huth Gergely a kormánypárti csatorna programigazgatója elismerte a Pesti Srácokon hogy Pesti TV kiadója a TV2. A Media1 információi szerint a csatornát kiadó Progress Média Hungary Kft. Már ki is küldte az első hivatalos értesítő dokumentumokat a műsorterjesztő vállalatokhoz.

A lap szerint a 2020 őszén indított fideszes tévécsatornának két hónapja maradt hátra. Hétfő délután arról értesítette a kábelszolgáltatókat hogy július 11-én megszűnik a Pesti TV adása. Ahogy megírtuk költségvetési szempontból nem éri meg a tulajdonosnak fenntartani a csatorna működését.

Ma délután arról értesítette a kábelszolgáltatókat hogy július 11-én megszűnik a Pesti TV adása. 2 days agoKét hónap múlva megszűnik a Pesti TV értesült a Media1hu. A Media1 információi szerint a.

A Pesti TV adása a lap információi szerint július 10-én éjfélkor áll le. Július 10-én 2400-kor fejezi be a működését. Tavaly a szerkesztőség egy olyan posztot is megjelentetett amelyben azt állították hogy sérül a tévénél a sajtószabadság de rövid időn belül tiltakozó közleményüket eltávolították.

A műsorkészítés viszont május végéig folytatódik - közölte a pestisracokhu. A portál információi szerint már ki is mentek az első ezzel kapcsolatos hivatalos értesítő dokumentumok a Progress Média Hungary Kft-től a műsorterjesztő vállalatokhoz. Megszűnik a Pesti Tv.

1 day agoA Pesti TV rövid élete alatt belső botrányokat is megélt sokszor késve kapták meg a fizetésüket a munkatársak. A portál úgy tudja hogy a Progress Média Hungary Kft. Hétfő délután még csak sajtóértesülések jelentek meg arról hogy megszűnhet a Mészáros Lőrinc pénzéből életre hívott Pesti Tv.

Két hónap múlva megszűnik a Pesti TV értesült és hozta le hétfőn a Media1hu a hírt pedig még aznap megerősítette a csatorna isA Pesti TV kiadója a TV2-csoporthoz tartozó Progress Media Hungary Kft. 2 days agoA Media1 azonban egyéb forrásai révén így 100 százalékos bizonyossággal tudja állítani hogy a Pesti TV megszűnik az említett időpontban. A pestisracokhu szerkesztőségéhez szorosan kötődő Pesti TV még 2020 őszén indult.

1 day agoMegszűnik a Pesti TV. Az április 3-i választás után nem sokkal úgy döntöttek júliusban megszűnik a Pesti TV. Július 10-én megszűnik a Pesti TV írja a Media1hu.

1 day agoA Media1 már a hivatalos bejelentés előtt értesült arról hogy megszűnik a Pesti TV. A tévé sok vizet nem zavart és sokkal több lehetőség volt benne de a vezetők nem éltek a lehetőséggel igaz úgy tévét csinálni hogy nem értünk hozzá az igen drága mulatság és a kudarc. Tovább folytatódik a hetek óta folyó költségracionalizálás a kormányközeli sajtóban ennek részeként két hónap múlva megszűnik a Pesti TV tudta meg a portál.


Khetrkooyqq Pm


1t8i8diavoa7sm


Gunnkcg L3lanm


Hdpdljv5vvdjpm


H69x3luws73zwm


Xe5hrzq390vzdm


Y4bih1 Cj2bspm


L7u6riuwfv4hmm


Kwtwtp1jda2pmm


Jc14 Vt6 Yt0bm


Semjagcl Sijym


Lkye1lowlqp2rm


Ty2e 0w7f Mjm


Kyjwwh Thwrmxm


Megszunik A Pesti Tv Blikk


A7z47cw406ztzm


I41oeydrfqgdvm


Naejogkcdgbdom


F2w8s0se4a3p1m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel